Vypálené pivo se osvědčilo. Bernard přichází s další kořalkou: Z "ejlu"

V první polovině roku Rodinný pivovar Bernard zkusil vypálit svůj ležák a uvedl na trh pivní pálenku. Jelikož se tato nevšední a odvážná novinka osvědčila, přichází s další várkou pálenky. Tentokrát ale z jiného druhu piva.


Do lihovaru nyní putuje svrchně kvašený speciál Bernard Bohemian Ale. „Chuť nové pálenky je od té první samozřejmě odlišná, ale opět vynikající,“ pochválil mluvčí Rodinného pivovaru Bernard Radek Tulis.

K dostání bude limitované množství 2 250 půllitrových lahví. „Je to dané kapacitou lihovaru Zámecké sady v Chrámcích, který pro nás pálenku vyrábí. Každá lahev bude mít opět jedinečné číselné označení. Pálenka z ‚ejlu‘ se dostane na trh v polovině listopadu,“ informoval Tulis.

Je to o trochu menší množství než v první várce. „V ní bylo dva tisíce půllitrových lahví a tři tisíce decilitrových. Ty půllitrové se vyprodaly za jediný týden. Právě pozitivní ohlas byl důležitý při rozhodování, zda s pivní pálenkou pokračovat,“ dodal mluvčí humpoleckého pivovaru s tím, že stejně jako v prvním případě je pálenka vyrobena z plnohodnotného čerstvého piva.


 

Nejlepší čas strávený se sklenkou piva je samozřejmě - české online casino

Strávit čas s přáteli hraním vzrušující hry!