Kbelský pivovar 12 pilotů spodně kvašený ležák

Zlato ve skle není jen fráze, v Kbelském pivovaru Vás spodně kvašený ležák 12 pilotů přesvědčí, že to je úplně normální…


Neuvěřitelné, že jde o spodně kvašený ležák s tak mocnou chutí a krásnou barvou. Především musím ocenit perfektně natočený půllitr, který Vám přinesou v pivovarské restauraci s nepředstíraným zájmem o hosta. Jak se před vámi ocitne 12 pilotů na stole, máte okamžitě chuť zabořit rty do perfektní krémové pěny, která je sněhově bílá a pevná jako skála.

Vůně je bohatě sladová a pěkně poctivě chmelově pryskyřičná. Připadalo mi, jako když před chmelovarem držím plné hrsti čerstvého chmele a přičichávám k nim.

Co se chuti týká, je naprosto bezchybná. Je to takový ten typ ležáku, který Vás dostane svou nekompromisní vyvážeností. Chuť je sladová, dostatečně plná s nepatrným náznakem citrusů a bonusem nakonec je velmi příjemná hořkost doznívající ještě několik chvil po napití. Skvělý říz vše jenom podtrhuje.

No a barva, to je kapitola sama pro sebe. Zakalená a překrásně medově zlatá, a když se podíváte proti slunci, je to normální pastva pro oči.

Pod tímto božím dílem je podepsána věkem mladá, ale rozhodně ne nezkušená sládková Martina Brožová, která do Kbelského pivovaru přešla z pivovaru Kolčavka. Ve Kbelích mají velké štěstí, že se jim podařilo tuto hvězdu ulovit a doufáme, že o ní ještě hodně uslyšíme.

Bez nejmenší pochybnosti doporučujeme ochutnat tohoto krále pražských ležáků…

Popis:

STYL: světlý ležák, spodně kvašený

ALK: 5%

Chmel: Žatecký poloraný červeňák

Pivovaři.cz

kbelsky_pivovar_12_pilotu-02
kbelsky_pivovar_12_pilotu-02
kbelsky_pivovar_12_pilotu
kbelsky_pivovar_12_pilotu
kbelsky_pivovar_12_pilotu-03
kbelsky_pivovar_12_pilotu-03
kbelsky_pivovar_12_pilotu_detail
kbelsky_pivovar_12_pilotu_detail
kbelsky_pivovar
kbelsky_pivovar

 

Nejlepší čas strávený se sklenkou piva je samozřejmě - české online casino

Strávit čas s přáteli hraním vzrušující hry!