Festival malých pivovarů v rámci Trhů na Kulaťáku Sobota 5.9. od 8 do 20 hodin

V sobotu 5. září od 11 do 20 hodin bude probíhat v prostoru Trhů na Kulaťáku v Praze 6 Festival malých pivovarů. Jedná se o jednorázovou akci, které se zúčastní přes 20 malých pivovarů z celé ČR a jejímž cílem je podpora pivního trhu. Akce se koná ve spolupráci s Městskou částí v rámci oslav 100 let Prahy 6.


Nabídka pivovarů bude opravdu široká – pivní speciály, ležáky, pšeničná piva, APA, IPA, Porter, svrchně i spodně kvašená piva. Pro zájemce budou i nealkoholické varianty, „třešničkou na dortu“ se určitě stane speciál pro tuto příležitost „Kulaťák“. Standardní nabídka trhů zůstane zachována jako každou sobotu od 8 do 14 hodin.

„Oslovili jsme desítky malých producentů piva s nabídkou prezentace na této akci. Zajímavostí bude také účast partnerského města MČ Praha 6 Bayreuthu, které bude na svém stánku točit pšeničné pivo a opékat bavorské bílé klobásy.“

Prodejci i farmáři pro návštěvníky připraví také bohaté „pivní“ občerstvení:
nakládaný hermelín a utopence, guláš, trhané vepřové a kachní maso v housce, jamajské speciality na grilu, arménský šašlik na grilu, zvěřina na grilu, pečená husa a další husí speciality, langoše, hovězí hamburger, na odlehčení francouzská Galetka, quesadilla a další.
Akce pokračuje ve filosofii „neplastování“. Pivo vám pivovary načepují buďto do skla, nebo do vratných kelímků, či ekologicky zpracovaného plastu.
Farmářské trhy na Kulaťáku od samého počátku třídí odpad a předcházejí jeho vzniku.

Seznam pivovarů:
Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha Pivovar Cvikov, Pivovar Chroust, Lajka – pivovar a café, Pivovar Bubeneč, Pivovar Chříč – Propolis z. s., Pivovar Kolčavka, Pivovar Lončák, Pivovar Trilobit, Pivovar U Fleků, Rodinný pivovar “U Vacků” Rodinný pivovar Vik, Purkmistr, Rodinný pivovar Švihov, Říčanský pivovar Pivovar Strahov a restaurace Sv.Norbert, Pivovar Trautenberk, Vinohradský pivovar Zámecký pivovar Zbraslavice, Pivovar Falkenštejn, Pivovar Červený vlk, Sousedský Pivovar Bašta
Přijeďte si na Trhy na Kulaťáku do Dejvic nasbírat své pivní zážitky! K dobré náladě zahrají kapely: Dušan je tu Jakodoma, Daniel Bulatkin & Allison Wheeler, Mark Nessmith & Tony Rose, Cyrille Oswald trio a Anniversary in June.

Více na www.farmarske-trhy.cz
https://www.facebook.com/events/330643918100084/

Zdroj: https://www.farmarske-trhy.cz/


 

Nejlepší čas strávený se sklenkou piva je samozřejmě - české online casino

Strávit čas s přáteli hraním vzrušující hry!