Radegast Ratar je na čepu. Zdravotníci mají první pivo na nás, vzkazuje pivovar Radegast

Fanoušci hořkého piva se dočkali. Radegast Ratar, výčepní speciál z nošovického pivovaru, dorazil v čepované variantě do hospod a restaurací. Pro všechny záchranáře a zdravotníky je navíc během června první pivo zdarma jako poděkování za jejich tvrdou práci.


pivovari-pivovary-novinky-radegast-ratar-toceny

Radegast Ratar je na čepu ve více než 2 500 provozovnách jako mimořádně hořká Volba sládků až do konce června 2020. Poté tato revoluční novinka v segmentu výčepních piv obsadí výčepní kohouty v několika stovkách vybraných hospod.

„Jako poděkování za jejich obětavou a tvrdou práci, a to nejen v náročném období posledních měsíců, bude pro všechny zdravotníky a záchranáře první čepovaný Ratar zdarma a půjde tak na náš účet,“ říká Marek Grabovský, manažer značky Radegast, a doplňuje: „Rád bych pozval na dobré pivo nejen všechny „z první linie“, ale i všechny ostatní spotřebitele, aby na chvíli vypnuli a ty „mimořádně hořké časy“ spláchly mimořádně hořkým pivem.“

Tento výčepní speciál z Nošovic se vyznačuje plnou chutí, vysokou pitelností a mimořádnou hořkostí díky použití prémiového chmele Polaris. Radegast Ratar je nejvíce hořké pivo v historii pivovaru Radegast, který letos slaví 50. výročí od uvaření první várky piva.

Název piva je inspirovaný starodávným slovanským kmenem Ratarů, jejichž nejvyšším bohem byl právě Radegast.

Zdroj: https://www.prazdroj.cz/

Nejlepší čas strávený se sklenkou piva je samozřejmě - české online casino

Strávit čas s přáteli hraním vzrušující hry!