Plzeňský vrchní sládek Jan Enge se stal čestným právovárečníkem
Novým čestným členem Klubu právovárečníků a přátel Plzeňského Prazdroje se stal vrchní sládek Jan Enge, který se
Studenti ČVUT ovládli semifinále Brewrace a vyhrávají plzeňské pivo na 10 let
Po měsíční přípravě představilo jedenáct týmů svoje nápady na nové výčepní zařízení v rámci soutěže Brewrace.
Petr Kofroň: Dobré pivo dělají spokojení zaměstnanci
Již čtyři roky je ředitelem velkopopovického pivovaru. Petr Kofroň, původním povoláním sládek, nezapře, že pivo je
Program Kozel lidem letos podpoří pět projektů. Lidé v hlasování rozhodují...
Program Kozel lidem letos podpoří pět projektů. Lidé v hlasování rozhodují, který získá speciální
Bojištěm pro pivovary se stává nealko trh. Trendem je plechovka a hledání chytré pípy
Nalákat nové zákazníky, ale neodradit ty stávající. Tomuto úkolu nyní čelí tuzemské pivovary. Situace na pivním
PRVNÍM LETOŠNÍM SPECIÁLEM HOLBY JE MÁJOVÝ LEŽÁK
Nejen pivní fajnšmekři se mají na co těšit. Dá se říct, že takové pivo mnozí ochutnají vůbec poprvé. Vůbec poprvé
Prazdroj získal Green Frog Award za nejlepší odpovědnostní výroční zprávu ve střední a východní Evropě
Plzeňský Prazdroj získal prestižní ocenění Green Frog Award za nejlepší zprávu o udržitelném rozvoji v zemích
Pivo bylo významný faktor, který stabilizoval starověké společnosti, ukazuje výzkum
Zhruba 1000 let zpátky existovala v Peru říše Huari: většina Evropanů o ní sice nikdy neslyšela, ale šlo o nesmírně
Kde pivo voní designem. 5 pražských minipivovarů, které sází na vkus a originální interiér
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří – tak zní stará lidová moudrost. Zajímavým trendem poslední doby se stalo
Po Excelentu, Hasičovi a Opici přichází pivovar Morous
V okrese Bruntál má sladovnictví a pivovarnictví tradici už od středověku. Dnes hasí žízeň bruntálské pivo Hasič,