PIVOVAR ZUBR SE CHYSTÁ NA PIVNÍ SEZÓNU, PROVOZOVNÁM POSKYTUJE ZDARMA SERVIS I DEZINFEKCI

Pivovar Zubr se připravuje na otevření letních zahrádek a zahájení pivní sezony, i když stále v omezeném režimu. Provozovnám, které nabízejí pivo Zubr a chystají se obnovit svůj provoz, pomáhá s jejich rozjezdem.


“Pro pivovary i provozovny je to velmi těžké období, ze kterého se budeme vzpamatovávat ještě dlouhou dobu. Ale zubr je silné zvíře, a proto jsem přesvědčen, že to společně i s našimi zákazníky a štamgasty zvládneme. Jsem rád, že se můžeme postupně vracet do částečně normálního režimu. Myslím, že mnoho lidí se na čepované pivo už opravdu těší a my chceme, aby si mohli vychutnat Zubra v té nejvyšší kvalitě,” říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Servisní tým pivovaru Zubr nyní intenzivně objíždí všechny provozovny, kde zdarma provádí kompletní sanitaci výčepních zařízení, aby provozovny byly připraveny 11. května přivítat na zahrádkách své hosty. “Pivovar poskytuje také poradenství v otázkách spojených s podporou pro provozovny a pomáhá s dovybavením těch provozoven, které zahrádku zatím nemají, zdarma jim zapůjčujeme slunečníky či pivní sety. Zároveň od nás všechny provozovny dostanou desetilitrový kanystr s dezinfekcí, aby ji měly k dispozici pro své hosty. Zdraví, bezpečnost a dodržování hygienických nařízení je na prvním místě,” dodává Tomáš Pluháček.

Pivovar Zubr se dlouhodobě soustředí na prodej zejména čepovaného piva, do sudů míří zhruba 60 procent celkového výstavu. “Výrobu jsme zvládli naplánovat a upravit tak, abychom žádné pivo vylévat nemuseli. Pivo v sudech stočené před uzavřením hospod má naštěstí dostatečnou trvanlivost. Těší nás, že si konečně naši štamgasti budou moci vychutnat nejen piva z našeho stálého sortimentu, ale také náš Zubr Černý speciál 13 %, který jsme uvařili na start letošní sezóny. S otevřením zahrádek limitovaná edice speciálu zamíří na čepy provozoven,” zve na novinku Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

Zdroj: https://prerov.nejlepsi-adresa.cz/

Nejlepší čas strávený se sklenkou piva je samozřejmě - české online casino

Strávit čas s přáteli hraním vzrušující hry!