XIV. ročník Jarní ceny českých sládků 2020 (sobota)
BřezenBře 21 2020 09:00 - 21:00 Europe/Prague
XIV. ročník Jarní ceny českých sládků 2020
Pivovarský dvůr Zvíkov a
Českomoravský svaz minipivovarů z.s.
si dovolují vyhlásit
XIV. ročník Jarní ceny českých sládků 2020
V jejím rámci se v pátek 20.3.2020 od 9.30 uskuteční technickotechnologický seminář, vlastní mezinárodní degustace piv
potom od cca 17:00 a v sobotu 21.3.2020 od 9 hodin v
Pivovarském dvoře Zvíkov (Zvíkovské Podhradí 92), a to v následujících
15 kategoriích:
1. světlé pivo výčepní 8. tmavá, spodně kvašená piva silná
2. český světlý ležák 9. pšeničné pivo silné
3. polotmavý ležák 10.super silná spodně kvašená piva
4. tmavý ležák 11.piva Pale Ale
5. pšeničné pivo 12.piva India Pale Ale
6. světlá, spodně kvašená piva silná 13.piva India Black Ale
7. polotmavá, spod. kvašená piva silná 14.super silná svrchně kvašená piva
15.piva Stout
Své přihlášky zasílejte do 9. března 2020 na emailovou adresu:
info-jarnicenaceskychsladku@email.cz
Přihláška musí obsahovat – viz organizační pokyny:
- kontaktní osoba, telefon, e-mail
- název a adresa pivovaru (výrobce)
- přesný a úplný název přihlášených značek jejich stupňovitost a barva (bude
uvedeno na diplomu).
Soutěž je určena pouze pro minipivovary – viz organizační pokyny.
Pokud máte zájem vyslat svého zástupce do degustační komise, kontaktujte
přímo Jana Šuráně, e.mail: jan.suran@cmsmp.cz . Hlaste se co nejdříve!
Poplatek za každý vzorek činí 700 Kč včetně DPH, je uhrazen přímo na místě
oproti výdejnímu dokladu, nebo po dohodě s p. Voldřichovou převodem do 18.3.
Registrace a příjem vzorků bude začínat ve čtvrtek 19.3.2020 od 18 hodin a v
pátek od 8 do 16 hodin, dle organizačních pokynů!!! Pro kategorie 4,5,9 a 13
ve čtvrtek nebo nejpozději do pátku 10:00. Po dohodě s p. Voldřichovou
zasílejte vzorky i kurýrem od 13.3 do 19.3.
V rámci vzdělávání se budou v pátek 20. března 2020 od 9:30 hodin konat
přednášky na téma: Pivovarství v období sucha
1) Ekonomika sanitace v minipivovarech (Machačný, Ecolab),
2) Fyzikálně-chemické „samozřejmosti“ piva (Košín, P. Budějovický Budvar),
3) Nový způsob evidence výroby v minipivovarech – beseda s vedoucími pracovníky
GŘC, (Boháč, J. Gen. ředitelství cel)
4) Slad – vliv sucha na kvalitu ječmene a sladu (Paulů, R. Sladovny Souflet ČR)
5) Pivo a voda (Graman, T. Euroclean, VŠCHT)
6) Chmel a vliv sucha na kvalitu a výnosy (Krofta, K. CHI Žatec),
Pokud máte zájem o ubytování, obracejte se, prosím, na paní Dagmar
Voldřichovou, e-mail: pivovar.zvikov@seznam.cz. 606 511 536.
S pozdravem „Dej Bůh štěstí“
Ing. Dagmar Voldřichová, Ing. Jan Šuráň
-
0
days
-
0
hours
-
0
minutes
-
0
seconds
Událost již proběhla
Událost probíhá
Místo konání
Pivovarský dvůr ZvíkovNavigace
Nemůžu najít cestu!
Detaily místa setkání
Zvíkovské Podhradí 92, 397 01 Písek
-
Program
-
Hosté
-
Účast
-
Předpověď
-
Komentáře
Pro toto místo v současné chvíli nejsou dostupná data
Zpráva o počasí
Dnes stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Vítr stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Vlhkost stec_replace_current_humidity %
Pocitově stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Předpověď
Datum
Počasí
Teplota
stec_replace_date
stec_replace_icon_divstec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units
Dalších 24 hodin
Funguje díky Forecast.io