Plzeňský Prazdroj udává trendy zodpovědného podnikání

Plzeňský Prazdroj obdržel nejvýznamnější ocenění v letošním ročníku soutěže Top Odpovědná firma. V konkurenci několika desítek společností získal hlavní cenu Trendsetter za to, že dlouhodobě v Česku udává směr v oblasti udržitelnosti a za přínos nových inspirativních podnětů k zodpovědnému podnikání…


Plzeňský Prazdroj se dlouhodobě zaměřuje na ochranu přírodních zdrojů a přichází s inovacemi vedoucími k úspoře energií, emisí nebo vody. Za svůj postoj a činy v oblasti zodpovědného podnikání nyní získal cenu Trendsetter v soutěži Top Odpovědná firma.

Kromě hlavní ceny slavil Prazdroj i další úspěch, když obdržel cenu Top Odpovědný reporting za svoji výroční zprávu v oblasti udržitelného rozvoje. Porota ocenila mimo jiné její formu. Prazdroj je jednou z prvních tuzemských firem, která má tuto zprávu umístěnou na webu v interaktivní a pro čtenáře vizuálně atraktivní podobě, konkrétní aktivity jsou vysvětleny v souvislosti s příběhem výroby piva.

 Letošní ocenění Prazdroje navazují na úspěchy z minulých let a jsou výsledkem jeho systematického přístupu a práce v oblasti firemní odpovědnosti. „Podnikáme s ohledem na naše okolí, přírodu i lidi. Velice nás těší, že jsou naše aktivity v tomto směru oceňované. Zároveň je to pro nás nesmírný závazek, abychom neustále hledali nové cesty, jak můžeme prostřednictvím našeho podnikání ještě více přispět ke zkvalitnění života lidí i celé společnosti,“ říká Drahomíra Mandíková, ředitelka firemní komunikace Plzeňského Prazdroje.

Zdroj: https://www.prazdroj.cz/

Nejlepší čas strávený se sklenkou piva je samozřejmě - české online casino

Strávit čas s přáteli hraním vzrušující hry!